• Food & drinks

Vijf tips voor een onvergetelijke herfst!

26/10/2018

De herfst is in het land en we voelen al de winterprik. Nog geen idee wat je allemaal kan doen in de herfst? Wij geven je vijf tips mee. Zo verveel jij je geen moment en kan je optimaal de batterijen terug opladen.

 

1 Snuif de herfstlucht op

 

Een wandeling in open lucht geeft je energie. Trek je wandelschoenen aan & duik een park of het bos in. Of ga een dagje uitwaaien aan zee. Na een verkwikkende herfstwandeling kun je de stad intrekken om je te verwarmen aan een goede tas koffie, thee of warme chocomelk.

 

 

2 Ontdek Kortrijk

 

Kortrijk heeft een metamorfose ondergaan. Dat zie je en voel je. Denk maar aan de verlaagde Leieboorden aan de Broeltorens of het nieuwe deel Kortrijk Weide dat in volle ontwikkeling is. Op stap met de kinderen? Laat hen op een leuke manier kennismaken met hedendaagse kunstwerken tijdens een bezoekje aan stadsfestival PLAY. Wedden dat ze ’s avonds als een blok in slaap vallen.

 

 

3 Verwen jezelf met een shoppingdagje

 

Vakantie is hét moment om de batterijen op te laden. En hoe doe je dat beter dan door jezelf eens helemaal in de watten te leggen? Kom een dagje shoppen bij K in Kortrijk. Je vindt er inspiratie voor een nieuwe outfit, koopt er toffe decoratie en shopt er herfstige geurkaarsen. Plof je met een nieuw magazine of boek in de zetels van een van onze horecazaken en verwen jezelf met een lekkere pannenkoek. Me-time ten top!

 

 

4 Speel een gezelschapsspel

 

Zin in een thuisdagje? Nodig wat vrienden uit en speel eens een gezelschapsspel. De kolonisten van Catan, Carcassonne, Cluedo, Risk… Allemaal goed voor uren speelplezier. Zorg dat er wat lekkernijen in huis zijn en geniet van de gezelligheid binnen. Wie zegt er dat je naar buiten moet om plezier te hebben?

 

 

5 Griezel met Halloween

 

Voor wie het vergeten is: op 31 oktober is het Halloween. Heb je nog inspiratie nodig voor griezelige receptjes of enge decoratie? Wedden dat Halloween dit jaar een topper wordt?