• Events

THX voor de zorg

30/06/2020

We hebben een paar woelige maanden achter de rug waarbij het C-woord in het middelpunt van alle belangstelling stond. We moeten jullie niet nogmaals herhalen dat velen, zowel privé als professioneel, hieronder geleden hebben en hopen van harte dat we, met z’n allen, deze bladzijde snel kunnen omdraaien.
In deze moeilijke periode hebben de vele werknemers uit de zorg een vooraanstaande rol gespeeld. Hun professionaliteit en toewijding waren voor ons allen een voorbeeld, en daarom beschouwen wij het als een eer om hen eens op een speciale manier te kunnen bedanken.

De eigenaar van K in Kortrijk heeft daarom beslist om deze mensen een ‘THX-bon voor de zorg’ te schenken. Deze speciale cadeaubon heeft een waarde van € 25 en kan door alle werknemers van AZ Groeninge (meer dan 3 800 in totaal!) speciaal in K in Kortrijk worden besteed. De bonnen zijn op naam en kunnen worden afgehaald aan de (vernieuwde) infobalie. We verwachten dus, vanaf 1 juli aanstaande in K in Kortrijk.

Ook enkele handelaars willen hun dank uiten aan de mensen van de zorg! 

Spendeert men de bon van € 25 bij Crinkles, dan verdubbelen zij het bedrag! Nuttigt men een maaltijd bij Foodies met de THX-bon, dan krijgt met een gratis glaasje cava of fruitsap.