Ideale wandelroute voor gans het gezin

16/08/2019

Even een gezellig uitje met de familie, tijd nemen om eens de batterijen op te laden. En we kunnen nog steeds genieten van de natuur. Wat frisse lucht kan wonderen doen. We hebben een leuke wandelroute “Expeditie Bulskampveld”, geschikt om met de kinderen te proberen.

 

Wandelroute voor gans het gezin.

Deze Expeditie stuurt je doorheen het speelbos en daagt jou en je evenwicht uit! Raak je over de gracht? Kan je met je ogen dicht het touw volgen zonder te struikelen over de takken? Blijf je met beide voeten op de omgevallen boomstam? Ravotten en balanceren is de boodschap! Bij dit stukje wordt nog een zintuigelijke wandellus bijgebouwd in najaar 2019 die werkelijk al je zintuigen prikkelt en je op een andere manier doet kijken naar het bos, doet voelen aan het water, laat ruiken aan de bloemen, de geluiden laat observeren én je ook écht laat proeven! Deze Expeditie wordt toegankelijk voor rolwagens en buggy’s.

 

Startpunt

Parking Drie Koningen, Bulskampveld 9,
8730 Beernem

Parcours van 50 m
Kaartje
Picto's Provinciedomein

Onderweg

Vanaf parking Drie Koningen vind je de speelnatuur via het brugje en de wilgentunnel of het verharde pad voorbij de cafetaria en de kapel. Kruip onder het poortje en volg de gele stiertjes! Meer weten over onze mascotte de stier? Klik hier.