Services

Voor jouw informatie
en comfort!

Babyvoorziening

Voor een luierwissel kan je terecht in de gratis toiletten op de eerste verdieping, voorbij de C&A.

Bankautomaat

Cash nodig? Er bevinden zich twee bankautomaten in K in Kortrijk, ééntje op het gelijkvloers, naast de liften aan de kant van de Sint-Jansstraat. Het tweede op de eerste verdieping, naast de H&M.

Defibrillator

Je mag er niet aan denken .., maar we hebben wel gewoon een defibrillator liggen. Bevoegde personen kunnen deze gebruiken om snel ter hulp te schieten! Je vindt deze in het EHBO-lokaal op het gelijkvloers.

Verloren voorwerpen

Iets verloren óf gevonden, kom langs de infobalie of neem telefonisch contact met ze op via 056 313 048.

Gratis fietsparking

K in Kortrijk is gemakkelijk bereikbaar met de vélo. Er is een gratis fietsparking voorzien met maar liefst 450 plaatsen in de ondergrondse parking! De lift zit in de Sint-Jansstraat (naast Delhaize).

Kinderhoek

De verveling slaat toe bij de kindjes, voor wie is het niét herkenbaar? Op de eerste verdieping vind je een leuke speelruimte, veilig met een hekje afgesloten.

Lift

Wij beschikken over verschillende roltrappen. Ben je echter met de kinderwagen of rolstoel, gebruik dan één van onze liften.

Ondergrondse parking

K in Kortrijk biedt plaats voor 1150 wagens in de ondergrondse parking en heeft twee ingangen (Romeinselaan en Zwevegemstraat). Het eerste uur is altijd gratis!

Wifi

Je kan het werk of school niet loslaten? Of je moet dringend een whatsappje sturen naar je lief? Met ons gratis wifi-netwerk is dit zo gebeurd!

Toiletten

Moet je drrrrrringend plassen? De toiletten bevinden zich op de eerste verdieping, voorbij de C&A. Dit is een gratis service van K in Kortrijk.

Zonneterras

Vanop het dakterras geniet je van het Belgische zonnetje of een momentje rust, met zicht over Kortrijk!

Infobalie

Je hebt een prangende vraag over één van onze winkels, een inlichting nodig, je verdwaalde? Aan onze infobalie (niveau -1, naast Casa) krijg je een antwoord op al jouw vragen. Het personeel maakt je graag wegwijs doorheen ons shopping center. Je kan hier eveneens terecht voor de Kortrijk cadeaubon

Gift Card
Het ideale geschenk? Kortrijk cadeaubon!
  • Geldig bij meer dan 200 Kortrijkse handels- en horecazaken
  • Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid
  • Voor ondernemers perfect als relatiegeschenk of bedanking voor medewerkers
  • Factuur mogelijk
  • Meer info? www.shop-in-kortrijk.be of info@shop-in-kortrijk.be of +32 (0)56 280 931