• Mode

Met deze tips blijf je deze zomer fashionable op kantoor

10/07/2018

Blijf je deze zomer doorwerken? Dan is een professionele look bij tropische temperaturen een uitdaging. Enkele fashion tips voor een stijlvolle en geloofwaardige look.

 

1.  Kies voor luchtige stoffen die goed ventileren. Je skinny jeans laat je dus beter links liggen. Een losse broek in een zomerse kleur is een geslaagde keuze. Je vindt bijvoorbeeld een mooie en kleurrijke collectie bij Vero Moda. 

 

Kleurrijke-broeken-Vero-Moda

 

2. Wit werkt altijd! En in de solden scoor je zeker een wit hemd, een blouse of een wit T-shirt. Wat vind je van de White Bright bij Lola Liza?

 

 

3. Geen tijd om na te denken over het mix&match effect van je outfit? De jumpsuit to the rescue! Combineer met een hakje. Zo ben je snel op en top klaar voor another day at the office. All in red, by Massimo Duti!

 

 

4. Teenslippers en te korte rokjes zijn een no-go. Al hangt het wat af van de dresscode op je werk, ook topjes met spaghettibandjes worden niet altijd geapprecieerd op het werk.

 

5. Vergeet je kapsel niet! Met wat haaraccessoires heb je snel een leuk opsteekkapsel of ga voor een extra hoge paardenstaart. Plus, het geeft wat verfrissing in je nek 😉 Je vindt tal van leuke accessoires bij Di of Claire’s. 

 

 

6. Pas ook je make-up aan, want bij zomers weer ga je sneller zweten. Voorzie een doosje poeder in je handtas. Bij Rituals vind je een ruime selectie summerproof make-up.

 

 

7. Last but not least, huidkleurig onzichtbaar ondergoed komt ook goed van pas ! Dan kan je al die witte kleren dragen die je maar wilt!