• Events

INTERNATIONALE VROUWENDAG, OOK BIJ ONS

06/03/2020

Sinds 1911 staat elke 8ste maart in teken van internationale vrouwendag. Nu zondag dus. We vieren sterke vrouwen als Marie Currie, pionier in de wetenschap rond radioactiviteit, Michelle Obama, Rosa Parks, Angela Merkel en Amelie Earhart, die als eerste vrouw de Atlantische oceaan overvloog. Maar ook alle moeders, dochters, collega’s, partners en vriendinnen.

 

Dit jaar is het thema #EachforEqual, een oproep om individueel én collectief te bouwen aan een gendergelijke wereld. Waarbij we ongelijkheid tussen man en vrouw aanpakken, zo veel mogelijk stereotypen doorbreken en stilstaan bij het vele werk dat we nog voor de boeg hebben. Privé en op het werk.

 

Ook bij K in Kortrijk zetten we sterke vrouwen in de kijker. We verzamelden dappere vrouwen, die in ons winkelcentrum werken, voor de lens van onze topfotograaf. Het resultaat kan je op een groot doek in de mall bewonderen. Kom dus zeker een kijkje nemen. We koppelen er trouwens meteen een wedstrijd aan vast. Wie kan raden in welke winkels  de 5 aangeduide vrouwen werken, die maakt kans op een prijs ter waarde van €150.