Evenementen

De Ultieme Shopper

10 Jaar K in Kortrijk

  • facebook icoon
  • instagram icoon

Op woensdag 11 maart is het exact 10 jaar geleden dat K in Kortrijk geopend werd voor het publiek. Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar laten voorbij laten gaan. Wij zijn gaan brainstormen en hebben ons afgevraagd waar 10 jaar K in Kortrijk nu eigenlijk voor staat. Ons antwoord: 10 jaar shopping expertise.

Door de jaren heen zijn er verschillende professionals langs gekomen in ons winkelcentrum met de leukste tips en tricks, denk maar aan Jani Kazaltzis die aanwezig was op de 5de verjaardag en Tiany Kiriloff en Belmodo die onze Instagram overnamen! We willen die shopping expertise blijven delen met onze bezoekers. Daarom gaan wij voor onze 10de verjaardag op zoek naar de “Ultieme Shopper”.

DEEL 1
Van 11 maart tot 27 maart kan er via www.10jaarkinkortrijk.be een quiz ingevuld worden. De 25 kandidaten die dit zo goed en zo snel mogelijk invullen, worden uitgenodigd op 4 april voor de grote finale namiddag.

Naast de online quiz hebben we ook een offline actie. In de mall staat ons groot K-ADO, gevuld met tal van producten van onze handelaars. De 5 bezoekers die het dichtst bij de totale waarde zitten, krijgen ook een uitnodiging voor de finale op 4 april! 

DEEL 2
Op zaterdag 4 april worden de 30 finalisten in de namiddag verwacht. Tijdens een aantal praktische tests onder leiding van Eline De Munck zullen de deelnemers hun shopping-skills moeten bewijzen. De beste kandidaten nemen het tegen elkaar op op de catwalk waar een professionele jury de winnaar zal kiezen. Deze winnaar mag zich een jaar lang “De Ultieme Shopper” van K in Kortrijk noemen en gaat naar huis met maar liefst 10.000 euro shoppingbudget.

DEEL 3
De finale dag op 4 april wordt afgesloten met om 19u een spetterende DJ-set van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen. 

 

Wedstrijdreglement