• Events
  • Goede Voornemens

De goede voornemens van K in Kortrijk

23/01/2020

 

Zo, we zijn al enkele weken verder in januari. Hoe gaat het met de voornemens? Nog steeds volop aan het sporten, familie aan het bezoeken of aan het stoppen met roken? Om jullie een hart onder de riem te steken, doen wij gewoon mee. Met grootse plannen. Dit neemt K in Kortrijk zich voor in 2020 en de jaren daarna:

 

1. Zorg dragen voor onze planeet
Ecologie is een hot topic natuurlijk. Het klimaat, de plasticvervuiling, nieuwe energie, noem maar op. Ecologisch en duurzaam denken kan niet meer ontbreken in de werking van een bedrijf. Ook bij ons niet. Tijd voor actie dus. Eerst en vooral slaan we de handen in elkaar met onze shops van K in Kortrijk. Samen proberen we onze afvalberg nog verder te verkleinen en volgen we ons afvalbeleid nog strikter op. Dat scheelt al een slok op de borrel. 

In onze kantoren bannen we ook alle plastic en blikjes. Glazen flessen zijn de way to go vanaf nu. Het lokaal management kreeg ook een herbruikbare Dopper-fles cadeau van het hoofdkantoor. Geen excuus meer. Printen deden we sowieso nog amper, maar het nog altijd minder. Twee keer nadenken dus voor we op de printknop duwen. Tot slot staan we ook stil bij ons energieverbruik en optimaliseren we waar we kunnen. Onze kerstverlichting bijvoorbeeld, die was al volledig LED.

 

2. Primeur! Infobalie binnenkort in een nieuw kleedje
Naast de planeet, denken we ook aan jullie. Elke dag zoeken we naar verbeteringen, klein en groot, om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Door te luisteren, te informeren en ons gamma zo straf mogelijk uit te breiden. Maar heel concreet gaan we onze huidige infobalie binnenkort in een nieuw kleedje steken. Deze werken starten op maandag 3 februari, de opening van de nieuwe infobalie is gepland op zaterdag 22 februari. Ook tijdens de werkzaamheden blijven we jullie van dienst zijn in onze tijdelijke infobalie tussen CASA en HEMA. Mooier, functioneler en opvallend. Benieuwd?

 

3. Feest!
Elke dag is een feest, maar in 2020 nog net iets meer. We vieren dit jaar namelijk 10 jaar K in Kortrijk. En geloof ons, we zien het groots! Een heel jaar lang pakken we uit met extra inspirerende acties, toffe content en vooral, een ongelofelijk zotte wedstrijd. Hou zeker onze kanalen in de gaten, want dit wil je niet missen.

 

En jij? Heb jij nog tips voor ons?